Őszinte Ingatlanos

oszinteingatlanos 2015. szeptember 10.

Az ingatlanos segítség mindig jól jön

Kedves Őszinte Ingatlanos,

Anyukám belvárosi házát szeretnénk eladni, de sajnos nem sok időnk van vele foglalkozni. A Szent István téren van, 35 m2, jó állapotú, 3. emeleti, 25 éves lakás. Mennyit ér körülbelül? Hol hirdessem szerinted, érdemes ingatlanoshoz fordulni?

Köszönöm,

Anikó

 

Kedves Anikó!

Sajnos személyes megtekintés nélkül, csak nagy vonalakban lehet egy ingatlan reális piaci árát meghatározni, erre nem is tennék kísérletet.

Az irányár kialakítása tekintetében szeretném ajánlani az Otthontérképet. Itt egyrészt az elmúlt időszak tranzakció utáni négyzetméter árakat és a jelenlegi irányárakat is össze lehet hasonlítani. Más részt itt ingyenesen meg tudja hirdetni a lakást.

Abban az esetben, ha kevés idő áll rendelkezésre, javaslom, hogy ingatlanossal vegye fel a kapcsolatot, rengeteg időt lehet spórolni, ő személyesen megnézi a lakást, és tud reális árat mondani.

További előnyei is vannak, például egyrészt megszűri a jelentkezőket, és a komoly vásárlói szándékkal jelentkezőket fogja kivinni önökhöz, másrészről, biztonságot nyújt, az ügylet vég kifejletét illetően (pl.: nem kell egyedül fogadniuk vad idegen embereket az otthonukban, stb.).

Őszinte ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr677572840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása