Őszinte Ingatlanos

oszinteingatlanos 2015. október 16.

Senki nem akarja kivenni a házam, mit csináljak?

Kedves Őszinte Ingatlanos!

 

Régóta próbálom kiadni családi házamat Dunaharasztiban, eddig nem túl nagy sikerrel. A házzal nincsen semmi gond, teljesen korrekt, bár tény, hogy nem egy luxuspalota. Az árat azt gondolom reálisan lőttem be, akkor viszont mi lehet a probléma? Mivel tudnám kicsit felgyorsítani a folyamatot? Töltsek fel több képet? Hirdessek több helyen?

Köszi,

Zozi

 

Kedves Zozi!

Korrekt válaszhoz több részletre lenne szükségem. Nem mindegy a lokációja, az állapota, és ehhez képest az ár is kérdéses. Ha minden rendben van (jó helyen van, jók a szomszédok, az állapota is műszakilag és esztétikailag is megfelelő, és az ára is jó), akkor érdemes több helyen hirdetni, több képet feltenni (esetleg cserélni a képeket hetente), és egy jó alaprajzot se felejtsen el. Ha tanácsolhatom, tüntesse fel a ház rezsi költségét, energetikai besorolását. Ma ugyanis a bérlők többsége szívesebben vesz ki lakást, könnyebb kezelni, és olcsóbb fenntartani.

Javasolnám ingatlanközvetítői szolgáltatás igénybevételét, mert a helyi irodákban a bérletet keresők regisztrálni szoktak, ugyan is nincsen idejük a hirdetéseket böngészni.

 

Üdvözlettel,

Őszinte Ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr747973771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etniez 2015.10.21. 13:36:34

Ha nem lenne drága, akkor már kivették volna.

RS 2015.10.21. 13:36:52

Az utolsó mondatot cáfolnám. Jómagam és barátaim is több bérleményben laktak már. Ha valaki a megfelelő bérleményt szeretné megtalálni az maga fogja hirdetéseket böngészni. Minek az ingatlanos ha az internet a zsebünkben van. Másrészt pedig a hirdetések böngészésével, ha nem is teljes de közel reális képet kapunk a piacról. A fenti hirdető le is írja, hogy nem egy luxus házról van szó, így az ár nagyon fontos, az ingatlanos meg a jutaléka alapján fogja ajánlani az ingatlanokat ezzel sok, teljesen felesleges kört futva.

Ingatlanműhely (törölt) · https://www.facebook.com/ingatlanmuhely 2015.10.21. 13:37:10

Az ilyen tulajdonos kerülhet nagy bajba, aki türelmetlen és minden áron bérlőt akar. Kihasználhatják a trükköző, simlis, inkább ingyen élő alakok.

Matteo79 2015.10.21. 13:37:38

Atyavilàg... Micsoda semmitmondàs :) sry Ez a benyomàsom...

Serrin 2015.11.05. 13:05:45

Éltem ott és egy fontos kérdés merül fel. DH egy nagy, lapos település és mivel nagy a kiterjedése, így a közlekedés lehet fél órán túl gyaloglásra, vagy akár sokkal többre is. Pest szomszédságában van a város (gyakorlatilag inkább egy falu), így ha nem kizárólag autóval járna be a bérlő, akkor marad a bkv és ebben az esetben nagyon is számít a tömegközlekedés közelsége.

Tudományos libsizmus 2015.11.05. 13:07:37

"Régóta próbálom kiadni családi házamat Dunaharasztiban, eddig nem túl nagy sikerrel. "

Vidd át a házadat Németországba és add ki honfoglalóknak. A német kormány busásan fizetni fog érte.
süti beállítások módosítása