Őszinte Ingatlanos

oszinteingatlanos 2015. november 30.

Bútor vagy nem bútor, ez itt a kérdés!?

Kedves Őszinte Ingatlanos! 

Lakás berendezésével kapcsolatban szeretnék tőled kérdezni. Eladóvá válik az otthonom, mivel véglegesen külföldre költözök. A legegyszerűbb az lenne, ha szőröstül-bőröstül megvenné gyorsan valaki. Szerinted nagy probléma, ha bútorozottan árulom? Ez inkább eltántorító vagy vonzó lehet? 

Köszi a segítséget!

Csilla

 

Kedves Csilla! 

A berendezés értéke mindig nagyon szubjektív dolog. Az ingatlanosok alapvetően nem ingóságot adnak el. Mindenesetre, érdemes az ingatlant beárazni, és külön megemlíteni, hogy esetleg berendezve mennyi lenne az ára.

Ritkán fordul elő, hogy ami nekünk, tulajdonosoknak tetszik, az tetszik egy vevőnek is. Habár tény, hogy itt is lehetnek kivételek. Speciális, kifejezetten a helyiségbe készített egyedi bútorok esetén mindenképp érdemes utalni arra, hogy az ingatlan bútorozottan is megvásárolható. 

Vannak olyan bérlők is, akik kifejezetten igénylik, hogy a lakás berendezett legyen. Ha például valaki lakáskiadásban gondolkodik, megeshet, hogy nem szeretne a bútorok beszerzésével foglalkozni, pláne, ha a szóban forgó berendezés jó állapotú.

Tehát, nem nagy probléma, de ha van egy jó vevő, akinek a lakás kell, berendezés nélkül, más lehetőséget kell keresni a bútoroknak.

Üdvözlettel,

Őszinte Ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr898116612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása