Őszinte Ingatlanos

Őszinte Ingatlanos 2016. december 06.

Miért akar a Télapó nálunk ingatlant?

Kedves Őszinte Ingatlanos!

Évente egyszer járok az önök országában és nagyon megtetszett. Igazán barátságos, jóravaló emberekkel és gyerekekkel ismerkedtem meg. Ezért arra gondoltam, vennék befektetési szándékkal, nagyobb telekkel (fontosak a melléképületek!), egy normális házat. Nagy valószínűséggel évente pár napot, esetleg pár hetet tudnék eltölteni önöknél, de vannak barátaim (Húsvéti Nyúl, Grinch, Fog Tündér stb…), akiknek szívesen kölcsön adnám, és ha végképp üres, akkor Airbnb kiadnám, biztos siker lenne, hát ki ne akarná kivenni pár napra a házamat? Mit tanácsol? Hol keressek és az ország melyik részét válasszam?

Üdv

Télapó

Kedves Télapó!

Örömmel vettük levelét, megtisztel bennünket megkeresésével.

Az egy kérdés maradt számomra, hogy mégis mekkora melléképülettel keres házat, mert hát a 9 db rénszarvasnak az istálló az ok (itt talál hasonló ingatlanokat link), például ez is ilyen csodás házikó!

de esetenként nem tudom mennyi manó tartana Önnel? Ha a manókban gondolkodunk, javaslok, volt úttörőtáborokat szinte az egész ország területén találna, és nyaranta akár a rajongóival is tölthetne pár hetet. Mindenesetre, ha jobban belegondolok az élethelyzetébe, akkor mindenképpen a Balatont és annak az északi részét ajánlom. Itt nagyobb telkek, birtokok, akár táborok is találhatóak. Közkedvelt a hazánkba látogató külföldiek körében, nyáron rengeteg program van, és a nagy melegben jót lehet fürdőzni vagy hajózni, illetve a Bakonyban barangolni a szarvasokkal, manókkal. Ilyenkor télen, amúgy is kedvezőbb az ára a környéknek, most kell vagy érdemes választani !

Összegyűjtöttünk pár ingatlant, ha bármelyik megtetszik, kérem, írjon nekünk és segítünk az ügylet lebonyolításában.

Balatoni ingatlanok (x)

Üdvözlettel

Őszinte Ingatlanos

Ps.:

Nekünk is lenne pár kérésünk, ha nem haragszik.

Kedves Télapó!

Szeretnék kérni egy jobban működő CSOK rendszert, amit a használt ingatlanokra is fel lehet venni. Az új ingatlanokra vonatkozó csökkentett áfára vonatkozólag, hogy kitolják a határidőket, és jól fizető stabil munkahelyeket itthon, valamint a hitel felvételekre vonatkozó szigorú szabályok lazítását, hogy a lakhatása mindenkinek biztosított legyen.

 

christmas-santa-claus-fig-decoration.jpg

 A címlapkép forrása: www.pexels.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr2212027127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása