Őszinte Ingatlanos

oszinteingatlanos 2015. szeptember 08.

Kis pénzből sok zöld

Szia,

Erkélyes, csendes, zöld területes környéken keresek egy 50-60 m2-es lakást, amire 12 millió forintom van, szerinted mely környékek jöhetnek szóba, melyik a legjobb választás?

Köszi,

Gaben

 

Kedves Gaben!

Sajnos a vásárlásra szánt összeg behatárolja a lehetőségeket. Ilyen áron, ma Budapesten 2, esetleg 1+2 félszobás panel lehet az optimális választás. Lokáció szerint a XIII. XIV. XI. kerületet ajánlanám, jó a közlekedés, ellátottság, sok a zöld terület.

 

A neten is utána lehet nézni, például az Otthontérkép zöldterület térképén, de érdemes kimenni személyesen és körbe járni pár utcát, ha megvan a választott kerület. Kisebb fás, parkos részek is lehet, hogy elegek tudnak lenni, már "zöldebb" érzést kölcsönöz, nem kell feltétlenül az erdő szélére költözni. Sok lakótelepen, külön figyelnek ezekre a házak közti mini parkokra. Nem feltétlenül kell abban a prekoncepcióban gondolkozni, hogy a házak között csak garázs meg parkoló lehet és így a környezet szürke meg lehangoló. 

Tény, hogy ha valaki kertes házhoz van szokva, akkor kevés lehet, de a lehetőségekhez mérten, szerintem ez is egy jó megoldás lehet.

Üdv,

Őszinte Ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr787572826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása