Őszinte Ingatlanos

TothGeza78 2018. január 22.

Lakást keres? Hallgasson az érzéseire!

Akár albérletet, akár – ha szerencsések vagyunk – saját otthont keresünk, hajlamosak vagyunk csak az eszünkre hallgatni. Megnézzük először is, hogy jó-e az ár, elég tágas-e a lakás, jó a környék, mennyit kell költeni a beköltözés előtt, és persze, hogy mennyi lesz a rezsi.

Sokszor azonban kapkodva döntünk, mert hosszú hónapok keresgélése után belefáradunk, és lemondóan, a „jó lesz az úgyis, csak legyek már túl rajta” típusú kompromisszumot kötjük meg. Ne! Ne tegyük! Kompromisszumot kell persze kötni, de nem mindegy, hogy mikor, hogyan és milyet...

39393347_l.jpg

Ha ön is a „sokat agyalós” típusba tartozik, mint én, és nem sikerül az istennek se zöld ágra vergődni a lakás kérdésében, akkor inkább vegyen egy mély levegőt, menjen el kikapcsolódni egy-két napra, és otthonától távol gondolja át, akár írja le egy cetlire, mi a fontos önnek új otthonában.

Bele tudja képzelni egy felújítandó lakásba azt, milyen lesz ha készen lesz? Szeretne a kicsinosítással foglalkozni vagy inkább a készet keresi? A méretben, az elhelyezkedésben vagy az elosztásban hajlandó kompromisszumot kötni? Mi a fontosabb a zöld, csendes környezet vagy a jó közlekedés? (A kettő együtt általában méregdrága vagy rossz nívójú környéket jelent...)

A többség persze a „beleszeretős” típus. A kedvükért mutatunk néhány ma is megvehető ékszerdobozt.

Íme, a tehetős, Budáért rajongó embereknek egy Szász Károly utcai lehetőség. A 113 négyzetméteres otthon adottságai jók, sőt, befektetők vagy nagy családok két lakássá is alakíthatják. Kompromisszumokkal jelen állapotában is beköltözhető, bár aki 65 milliós lakást tud ma venni, az 100 százalék, hogy szét fogja kapni és rákölt még 8-10 milliót!

szasz_karoly_buda.png

A készet keresők tipikus kis lakása ez az Izabella utcai otthon, amely nem csak modern, de igényesen is lett felújítva. Persze ennek meg is kérik az árát: 26,9 millió a 31 négyzetméter irányára. Ráadásul földszinti és udvari a lakás, ami még akkor sem előny, ha a ház szép állapotú és nem is magas, tehát nyáron azért besüthet a nap is. De aki a belsőbe beleszeret, aligha veszi majd észre e hátrányokat.

izabella_utca.png

Ha valaki a Balaton déli partjának „fővárosában”, Siófokon szeretne lakni, már jóval kedvezőbb áron szép, polgári otthonra lelhet. Íme ez a 95 négyzetméteres, relatíve új és jó áron is kínált lakás, amely 32,9 millióért ad minőségi életszínvonalat Budapesttől egy órányira.

siofok_lakas.png

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr6113571939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása