Őszinte Ingatlanos

fokvarid 2015. szeptember 16.

Rossz környéken érdemes-e befektetni?

Kedves Őszinte Ingatlanos!


A VIII. kerületben egy Diószegi utcai, 2006-ban épült téglaházban néztem ki egy lakást. Arra lennék kíváncsi, hogy szerinted is várható e a kerület további fejlesztése, mint ahogy az a Magdolna Program keretein belül már elérte a Teleki teret például?! Vagy befektetés szempontjából elhibázott lépés ott ingatlant venni? Előre is köszönöm válaszod!

Julianna

Kedves Julianna!

A Kőris utca és környékén épült házak nagy hátránya a környezete.  A VIII. kerületben a fejlesztések folyamatosak, azonban 5-10 éven belül nem tartom biztosnak, hogy el fogják érni ezt a szakaszt is. Befektetési szempontból vizsgálva a kérdés az, hogy a bekerülési árhoz képest milyen összegért tudja kiadni és mennyi időn belül térül meg az ingatlan vétele. Természetesen egy ilyen környezetben nehezebb kiadni egy ingatlant.

Üdvözlettel,

Őszinte Ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr887793248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása