Őszinte Ingatlanos

Őszinte Ingatlanos 2016. június 13.

Van még megfizethető lakás jó helyen?

Kedves Őszinte Ingatlanos!

A következő kérdéssel fordulok Önhöz: hol érdemes, lehetséges-e egyáltalán ma Budapesten 20 millió alatt (értsd 18-19 M-ért) élhető lakást - téglát, nem földszintit, min. 40-50 m2-est, 2 szobást - vásárolni? Létezik-e ez a kategória jobb környékeken? (Tehát leszámítva a VII.-VIII. stb. kerületek dzsumbujait.)
Köszönettel,

Zsófi

Kedves Zsófia!

Azt hogy kinek mi a "dzsumbuj",vagy mi számít jó lokációnak, sajnos nem tudom eldönteni. Akinek a jó közlekedés a fontos, vagy hogy a ház aljában legyen étterem, biztos hogy a belváros belső részeit fogja választani. Akinek a csendes parkos, nyugodt rész, az biztosan a perem kerületekben fog lakást keresni.
Az biztos, hogy lehet találni a megjelölt ingatlan kategóriában, mint ahogy az alábbi linken is látható. Én most benne hagytam az Ön által megjelölt kerületeket is, hátha valakinek pont ez tetszik.
Amit én tudok ajánlani ebben az árkategóriában,  mint környék,  XIII. kerület akár a külső része, XIV. kerület, IV. kerület metró közeli részei, de az Üllői út környékét sem vetném el. A megjelölt típus, nm, szoba szám, és ár kategóriában, rohamosan csökken az eladó lakások száma, és az áraik is növekszenek. Az egyik ok, hogy ezeket a lakásokat könnyen és gyorsan ki lehet adni. Az őszi bérleti szezon miatt, már most érdemes elköteleződni, és az esetleges felújításokat, átalakításokat elvégezni (persze ha saját magának veszi, akkor is).
Üdvözlettel
Őszinte Ingatlanos
A címlapkép forrása: www.pexels.com

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr678805846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beer Monster 2016.06.14. 09:03:48

Kell-e feltétlenül, hogy Budapest közigazgatási határán belül legyen, mert a környező falvakban, akár csak pár száz méterre a Budapest táblától egész más a helyzet, élhető, alacsonyabb árakon, budai komfort pesti áron.
süti beállítások módosítása