Őszinte Ingatlanos

Őszinte Ingatlanos 2016. június 21.

CSOK-os házat vennék falun, lehet?

Kedves Őszinte Ingatlanos!

Az lenne a kérdésem, hogy Baranyai faluban szeretnék házat venni ...kapok rá CSOK támogatást?? Az ingatlan tehermentes.100 négyzetméter...

Üdv

Anna

Kedves Anna!

A CSOK támogatás nem a helyszíntől függ, hanem attól hogy hány gyermeke van, esetleg hány gyermeket szeretnének még vállalni, illetve hogy használt vagy új építésű ingatlan vásárolnának, esetleg építenének. Az ingatlan hasznos alapterülete számít igazán. Mindezek mellett a NAV igazolás arról hogy nincsen köztartozása,180 napja fent álló TB jogviszony, erkölcsi bizonyítvány és önerő is szükséges. Mindenképpen javaslom, hogy keressen fel egy bankot a konkrét kérdéseivel, már amennyiben a kiszemelt ingatlan is meg van, rendelkezésre áll. Ezek mellett, rengeteg kalkulátor is a segítségére lehet, ahol bővebben tud tájékozódni, illetve egyéb ügyfél tájékoztatókat is meg lehet találni.

Mint pl.: CSOK kalkulátor (x)

Üdvözlettel

Őszinte Ingatlanos

 A címlapkép forrása: www.pexels.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr338829170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása