Őszinte Ingatlanos

oszinteingatlanos 2015. október 07.

Baba van, kéne egy nagyobb lakás

Kedves Őszinte Ingatlanos,

Párommal nemrég született gyermekünk, és azt szeretnénk, ha nagyobb helyen, csendesebb és tisztább környéken nőne fel. Jelenleg Józsefvárosban lakunk egy 40 m2-es panellakásban, amelyet szeretnénk lecserélni. Plusz pénzünk maximum 2 milliónk van a költözésre, milyen lehetőségek vannak, hova érdemes menni szerinted? Érdemes és lehet így hitelt felvenni?

Köszönjük,

Kovács család

Kedves Kovács család!

Gratulálok a gyermekhez!

A Józsefvárosban több helyen van panel, így nem tudom pontosan megítélni az önerő mértékét.

A hitel felvételt befolyásolja a család keresete, az vásárlandó ingatlan értéke, plusz az egyéb kedvezmények (kamat támogatott hitelek, „ CSOK”az új SZOCPOL). A jelenlegi kamat környezetben mindenképpen érdemes hitelt felvenni, és valószínűleg Önök fel is tudnak venni.

Nappali + 2 hálószobás lakásra biztos, hogy szükségük lesz a későbbiekre a kisgyerekkel, biztonságos környékként a XIV. XIII. kerület ajánlanám. Itt panel lakásokat 12-15 M Ft között találnak. Téglaépítésű lakásokat már többért, 16-20 M Ft között lehet találni. Persze meg kell említenem, hogy a piaci árak most épp tovább erősödnek és az árak egyre emelkednek, így érdemes megfontolni a vásárlást és a hitel felvételét. 

 Üdvözlettel,

Őszinte Ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr37947396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása