Őszinte Ingatlanos

oszinteingatlanos 2015. november 18.

A jó szomszédi viszonyról

Kedves Őszinte Ingatlanos!

Sajnos nincs túl jó viszonyom a szomszédaimmal, több összezördülésünk is volt már. Volt, hogy én voltam a hibás, de olyan is előfordult, hogy teljesen alaptalanul vádoltak meg. A dolog odáig fajult, hogy azzal fenyegetnek, hogy jogi úton távolítanak el a lakásomból. A lakás egyébként az én nevemen van és minden tökéletesen rendben van vele és a papírjaival. Kell aggódnom a fenyegetőzés miatt? Lehet valamilyen hivatalos eszköz a kezükben?

Köszönöm,

Peti

 

Kedves Peti! 

Téged egy zsukra kötött struccnyak vastagságú lánccal sem lehetne kitessékelni. Amennyiben a társasház albetétesítve van nincs semmilyen eszközük ellened.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy ha körül nézel az ismeretségi körödben, rengeteg olyan társasház van, ahol a problémás szomszéddal annak elköltözéséig sansz nincsen kirakni, maximum megszokni. Szóval csavard csutkára a hangerőt, tegyél fel egy betonmamuszt és kocogj hajnali 3kor a szomszédaid legnagyobb örömére.

Üdv,

Őszinte Ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr918089272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása