Őszinte Ingatlanos

oszinteingatlanos 2015. december 04.

Séta a parkban

Kedves Őszinte Ingatlanos!

Szeretnék elköltözni a jelenlegi lakásból, ahol lakom. Szerencsére ez csak albérlet, tehát nincs is ezzel semmi gond. Éppen azon gondolkodom, hogy merrefelé lenne érdemes lakást néznem. Nagyon szeretnék olyan helyre költözni, ahol van sok zöld és park viszont az V. kerületben dolgozom. Igazából nem okoz problémát az utazás, de mégsem szeretnék órákat a buszon tölteni. Milyen kerületet javasolnál? Az ár tekintetében szerencsére elég rugalmas tudok lenni, persze nyilván arra törekszem, hogy a lehető legkedvezőbb lehetőséget találjam meg.

Köszi,

Zsófi

 

 

Kedves Zsófi!

Sokat tud dobni egy lakáson, ha zöld környezetben helyezkedik el. Sokak álma egy saját, lekerített kert, gyakran azonban már az is jó érzéssel tölti el a vásárlókat, ha a közvetlen közelben található valamilyen park.

A budapesti zöldterületek arányát kerületi bontásban az Otthontérkép oldalán tudod megnézni, itt. Budapesten a két legzöldebb kerület a II. és a XII., melyek szerepelnek a Főváros legdrágább kerületeinek listáján is. Aki egy szép, második kerületi, saját kerttel rendelkező, jó állapotú, esetleg felújított, 70 négyzetméter körüli otthont szeretne bérelni, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlni, bár tény, hogy errefelé is lehet találkozni kifejezetten jó ajánlatokkal.

Mi lehet a megoldás? Mivel a munkavégzés helye az V. kerület, így kézenfekvő lehet a Városliget környéke, ahol néhány perces sétával „zöldövezetbe” lehet jutni. Az imént említett II. kerület is előnyös választás lehet, hiszen tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető a város központja és amint mondtam ki lehet fogni kedvező bérlakásokat ezen a környéken is.

Üdvözlettel,

Őszinte Ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr338139826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása