Őszinte Ingatlanos

oszinteingatlanos 2016. február 12.

Hol keressük a banki ingatlanokat?

Kedves Őszinte Ingatlanos!

Milyen portálon tudom megnézni a bedőlt ingatlanokat. Ezeket a bank hirdeti meg? Miről ismerem fel, hogy bedőlt ingatlannal van dolgom?

Köszönöm a választ,

Zsuzsanna

 

Kedves Zsuzsanna!

A legjellemzőbb az, hogy a bankok honlapján van egy ilyen menüpont, melyre rákattintva kilistázódnak az ilyen típusú otthonok. Példának okáért az FHB oldalán is össze vannak gyűjtve a bank ingatlanok, egy kereső segítségével pedig - akárcsak az ingatlankereső oldalakon - navigálni tudunk a lehetőségek között (https://ingatlanok.fhb.hu/).

Ugyan az elnevezés arra enged következtetni, hogy a bank hirdeti meg ezeket az otthonokat, a valóság azonban az, hogy az adós és a pénzintézet közösen vesz részt a procedúrában és csak kevés esetben a bank a tulajdonos.

Ideális esetben a honlapokon és a hirdetésben egyértelműen jelzik egy címkével, hogy banki ingatlannal van dolgunk. Továbbá, a szövegben is nyakon lehet csípni erre utaló információkat, mint például ez: "az ingatlant árverésen lehet megvásárolni".

Bővebben itt olvashatsz a témáról!

Üdvözlettel,

Őszinte Ingatlanos

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszinteingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr398384908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása